Snel contact

06 - 10 62 41 84

E-mail

info@stormkoeltechniek.nl

Kent u al de voordelen van een warmtepomp?

 

Een warmtepomp verwarmt je woning en zorgt voor warm tapwater. De warmtepompinstallatie vervangt de CV-ketel en kan aangesloten worden op het centrale verwarmingssysteem. Door warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater te halen maakt de installatie gebruik van herbruikbare energie. Duurzaam dus! En warmtepompen kunnen ook koelen. Ideaal in de zomer!

Om een warmtepomp te laten werken is wel stroom nodig. Bij het gebruik ervan neemt het elektriciteitsverbruik daarom toe. Het gasverbruik neemt flink af, of daalt zelfs tot nul. Daardoor daalt ook de CO₂-uitstoot door verwarming van de woning. En de kosten? Daarover zijn veel misverstanden. De investering is erg afhankelijk van uw woonsituatie en uw wensen op het vlak van comfort. Er zijn oplossingen vanaf ongeveer 3.900 euro en subsidiemogelijkheden. Storm Koeltechniek is o.a. leverancier van het gevestigde merk DAIKIN .

Daikin Europe NV is een toonaangevende fabrikant en leverancier van oplossingen van aircondition, verwarming, ventilatie, luchtbehandeling, koudwatermachines en koel- vriessystemen.

Storm Koeltechniek is SGS INTRON - STEK gecertificeerd.

Met de SGS BRL100 en STEK-certificering is Henri Storm een ondernemer die voorloopt als het gaat om koeltechniek. Storm Koeltechniek werkt aantoonbaar op een hoger kwaliteitsniveau dan bedrijven die alleen aan de wettelijke minima voldoen. STEK-gecertificeerde ondernemingen staan voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Storm Koeltechniek. Huttenweg 3. 7963 RK Ruinen